Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
350TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz! 🎉
Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
Polarize Güneş Gözlüğü Nedir ve Yararları Nelerdir?

Polarize Güneş Gözlüğü Nedir ve Yararları Nelerdir?

Güneş gözlüklerinde tam korumayı %100 Uv koruma filtresi sağlar. Bu korumaya ek olarak polarize filtreli güneş gözlüklerini tercih ederek, yansımaları önlemenin yanı sıra daha keskin bir görüş elde edebilirsiniz. Özellikle açık alan etkinliklerinde görüş netliğini artırabilirsiniz. 

Polarize güneş gözlüğü nedir sorusunun yanıtı, istenmeyen tüm ışık yansımalarını engelleyen gözlük filtresine sahip tasarımlara işaret eder. Işığa karşı çok fazla hassasiyet duyan kişiler polarize gözlükler ile daha konforlu hissedebilir. Polarize filtreler yansımaları azaltarak gözün maruz kaldığı ışık seviyesini de dengelemeye yardımcı olur. Polarize filtreler ışık yansımalarını dengeleyerek sürüş esnasında konfor elde edebilir yola odaklanmanızı kolaylaştırabilir, aynı zamanda göz yorgunluğunu azaltabilir.

Polarize Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Polarize camlı güneş gözlüğü satın alırken öncelikle ürünün orijinal olmasına dikkat edilmelidir.

Ürünün polarize olmasıyla birlikte %100 UV koruması sağlaması da oldukça önemlidir. Polarize filtre, yalnızca ışık yansımalarını engellemeyi amaçlar. Tam koruma için gözlük tasarımının UV koruma özelliğine de öncelik vermelisiniz.

Yoğun güneşli günler için koyu renkli camları tercih etmek görüş kalitenizi artırmaya yardımcı olabilir

Polarize gözlük camları genellikle kahverengi, koyu yeşil ve gri tonlarında üretilir. Polarize tasarımlarda %60-70 oranında koyu bir cam görünümü elde edilir. İhtiyacınıza uygun gözlük camlarına yönelerek polarize gözlükleri en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Yüksek kalite, %100 Uv korumalı güneş gözlüğü modellerini en uygun fiyat garantisiyle babafiyatlar.com'da bulabilirsiniz.




Paylaş: