Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
350TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz! 🎉
Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
Kışın güneş gözlüğü kullanılır mı?

Kışın güneş gözlüğü kullanılır mı?

Güneş gözlükleri, gözleri güneşin yaydığı ultraviyole ışınlarından korumasının yanı sıra günlük hayatta kullandığımız aksesuarların başında geliyor. Yaz aylarının olmazsa olmazı olan güneş gözlükleri, kış aylarında da sıklıkla tercih ediliyor. Siz de %100 uv korumalı ve geniş ürün çeşitliliğine sahip güneş gözlüğü modellerini web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Kışın güneş gözlüğü neden takılır?

Kışın güneş gözlüğü kullanmanın en önemli artısı, kış aylarında da güneşten gelen uv ışınlarından gözleri korumaktır. Kış aylarında yağan karın beyaz yansıtıcı yapısından ötürü yansıyan güneş ışınları da gözü hassaslaştırmaktadır. Bunu önlemek için güneş gözlüğü kullanımı büyük önem arz ediyor. Siz de gözlerinizi güneşin yaydığı zararlı ışınlardan korumak ve bu süreçte hassasiyet yaşamamak için güneş gözlüğü kullanımınızı artırabilirsiniz. Ayrıca dijital cihazların yaydığı mavi ışığa karşı da mavi ışık koruma gözlüğü kullanılması, gözlerinizi koruyup hassasiyet oluşumunu önleyecektir. Tüm yüz tiplerine uygun, geniş yelpazeye sahip güneş gözlüğü ve mavi ışık koruma gözlüğü modelleri babafiyatlar.com'da sizleri bekliyor.

%100 Uv koruması nedir?

Güneşten gelen ultraviyole ışınları "uv" olarak kısaltılmaktadır. Bu ultraviyole ışınları, direkt ve uzun süre maruz kalmanın ardından, gözlerde ve göz kapaklarında ciddi olumsuz etkiler bırakabilir. Bu zararlı etkilerden korunmak için %100 Uv korumalı bir güneş gözlüğü kullanmak gerekir. Güneş gözlüğü satın alırken ilk dikkat edilmesi gereken özellik, uv koruması olmalıdır. Hassasiyet dereceniz yüksekse, göz çevresini kapsayan daha geniş modeller tavsiye edilebilir.

Daha detaylı bilgi için destek ekibimizle iletişime geçebilir ve en doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.




Paylaş: