Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
350TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz! 🎉
Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
Gözlük nasıl temizlenir? Gözlük bakımı nasıl olmalıdır?

Gözlük nasıl temizlenir? Gözlük bakımı nasıl olmalıdır?

Gözlüğünüzün ömrünün kısalmaması ve uzun ömürlü bir kullanım için gözlük bakımının önemi büyük. Belirli aralıklarla yapılacak gözlük bakımı, gözlüğünüzün ömrünü, işlevselliğini ve hijyenini korumaya yardımcı olacaktır.

Gözlük camı neyle silinir?

Gözlüğünüzün camını silerken kullanılacak en iyi malzeme kaliteli bir mikro fiber temizleme bezidir. Buna ek olarak pürüzsüz, temiz ve  suyu emebilen bir bez de yeterli olacaktır. Kullanılan bu temizleme bezinin düzenli olarak yıkanması, hijyenin yanı sıra gözlük camlarının çizilmemesi açısından çok önemlidir.

Gözlük camını en iyi ne temizler?

Gözlük camı temizliğinde birden fazla temizleme metodu tavsiye edilebilir. Kullanılacak kaliteli bir mikro fiber temizleme bezi ve temizleme losyonu yardımıyla gözlük camınızı sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu temizleme işlemini yaparken, yumuşak hareketlerle yapmanız çizilme durumunun da önüne geçecektir. Temizleme işleminde gözlük temizleme losyonu haricinde,  içme suyu da kullanabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken konu ise gözlüğün eksiksiz şekilde kurulanması gerektiğidir.Sonuç olarak bu her iki yöntemle de etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Gözlük temizliğinde kolonya kullanılır mı?

Gözlük cam ve çerçeve temizliğinde en çok sorulan sorulardan birisi kolonya kullanımıdır. Gözlük cam ve çerçeve temizliğinde kolonya ve aseton gibi ürünler yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu ürünlerin kimyasal yapıları sebebiyle gözlüğünüze direkt temasından kaçınmak en doğrusu olacaktır. Aksi halde gözlük cam ve çerçevesinin aşınmasına, dolaylı olarak zarar görmesine neden olacaktır. Bu da zamanla gözlüğün görüş kalitesinin düşmesine, çerçevenin eski görünümünden uzaklaşmasına neden olacaktır.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her zevke uygun, yüksek kalite gözlük modellerini babafiyatlar.com'da bulabilirsiniz. 







Paylaş: