Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
350TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz! 🎉
Saat 15:00'e Kadar Verilen Siparişler Aynı Gün Kargoda 🚀
Tüm Ürünlerde 1 Adet Al %15 / 2 Adet Al %25 Sepette Daha Az Öde! 🔔
Gözlüğün Orijinalliği Nasıl Anlaşılır?

Gözlüğün Orijinalliği Nasıl Anlaşılır?

Orijinal bir gözlük kalitesi ve duruşuyla daha ilk anda kendini belli eder. Etkileyici bir görünüm sunar. Eğer gözlük kullanımında yeniysek ve ayırt etmede güçlük çekiyorsak bilindik mağaza ve online platformlardan alışveriş yapmaya özen göstermekte fayda var.

Bir gözlüğün orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Orijinal güneş gözlükleri ve mavi ışık koruma gözlükleri CE ibarelidir. Bu ibare, gözlüğün Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretildiği anlamına gelir. Orijinal gözlükler, dikey objelerde kırılma olmadan görebilmeyi sağlar. Dikey bir şekle bakmak, gözlüğün orijinalliği hakkında bilgi verecektir. Ayrıca orijinal gözlüklerin yüze uyumunun son derece iyi olmasının yanında kullanılan materyalin kalitesi de kendisini belli edecektir. 

Sahte gözlükler göze zarar verir mi?

Sahte güneş gözlükleri ve mavi ışık koruma gözlükleri, aksesuar olarak kullanılsa da gözleri korumaz ve olumsuz etkilere yol açabilir. Sahte gözlükler gözünüzü korumadığı gibi bir de gölge yaratarak göz bebeğinin daha da açılmasına neden olur. Genişleyen göz bebeği güneş ışınlarına karşı daha savunmasız hale gelir. Bu durum da gözünüzün olumsuz etkilenmesine sebebiyet verecektir. Özellikle çocuklarda hassasiyetin daha yüksek olmasından ötürü daha da dikkat etmekte fayda var.

Sizde bu durumun önüne geçmek için orijinal gözlük modellerini en uygun fiyat garantisiyle babafiyatlar.com'da bulabilirsiniz.





Paylaş: